Over iCarsoft

Het hoofdkantoor van iCarsoft Technology Inc. is gevestigd in Virginia, Verenigde Staten. Sinds de oprichting wordt er continue onderzoek gedaan naar de verwachtingen en vraag van onze klanten. Wij doen er alles aan om onze producten af te stemmen op de vraag van de eindgebruiker. Een goed voorbeeld hiervan is de introductie van een assortiment merkspecifieke scanners met uitgebreide mogelijkheden. Voorheen waren deze scanners alleen leverbaar met verzamelsoftware van meerdere merken en daardoor waren deze scanners voor de eindgebruiker onnodig duur. Met een team van de meest vooraanstaande engineers met jaren ervaring in de automotive branch zijn wij in staat hoogwaardige, betaalbare en innovatieve diagnoseproducten voor u te ontwikkelen. Alle producten voldoen aan de strenge internationale standaarden zoals FCC, CE en ROHS.

Ons doel is het leveren van kostenbesparende producten met de beste service. Wij zullen er alles aan doen om dit doel te bereiken!


iCarsoft wereldwijd

iCarsoft is wereldwijd actief. Vanuit hoofdkantoren in de Verenigde Staten, Azië en Europa wordt nauw samengewerkt met iCarsoft dealers in de verschillende landen. Dit brengt ons dichter bij de eindgebruiker voor service en technische ondersteuning.

Oceanië
Australië, Nieuw Zeeland

Azië:
Japan, HongKong, Zuid Korea, Israël, Singapore, Brunei, Verenigde Arabische Emiraten, Qatar, Bahrein
 
Noord-Amerika:
Verenigde Staten, Canada, Barbados, Mexico

 
Zuid Amerika:
Argentinië, Chili
 
Europa:
Noord-Europa en de Baltische Staten: Noorwegen, Zweden, Denemarken, Finland, Ysland, Estland, Litouwen, Letland
Oost-Europa: Slovenië, Slowakije, Hongarije, Polen, Kroatië, Tsjechië
Zuid-Europa: Portugal, Spanje, Italië, Cyprus, Malta, Andorra, Griekenland
West-Europa: Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Nederland, België, Liechtenstein, Luxemburg, Ierland

 
Afrika:
Zuid-Afrika, Zambië, Botswana, Syrië