Software Updates:

De website's www.icarsoft.eu www.icarsoft.us en www.icarsoft.com zijn de enige officiële website's, eigendom van iCarsoft. Alle software van iCarsoft producten op andere website's zijn niet origineel of illegaal. Bij het downloaden en installeren loopt u het risico dat uw iCarsoft product niet meer (goed) werkt. Tevens kan er onherstelbare schade aan uw voertuig(en) ontstaan. U kunt in dat geval bij iCarsoft geen aanspraak maken op garantie of vervanging. Dus voorzichtigheid is geboden.

Om zeker te zijn dat u een origineel iCarsoft product aanschaft kunt u de bestelling rechtstreeks plaatsen op onze website of via een van onze dealers.
Wat betreft de laatste nieuwe software, deze kunt u downloaden en instaleren via onderstaande update applicaties.--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Onderstaand update optie: A

Als je niet weet hoe je moet updaten bekijk dan de update video voor optie A

Gedetailleerde manuele update instructie voor optie A


Onderstaande producten zijn van toepassing voor update optie A:

  • iCarsoft Multi Systeem Scanner voor BMW/Mini i910
  • iCarsoft Multi Systeem Scanner voor BMW/Mini i910 II 
  • iCarsoft Auto OBDII/EOBD SCANNER i810 
  • iCarsoft Multi Systeem Scanner voor Honda/Acura i990 
 
Update applicatie download: 
V3.5 Tool
 
 
Software CD download:

Als u de software CD niet meer heeft kunt u deze hier downloaden.
 
Door op een van onderstaande producten te klikken kunt u de gewenste software downloaden:

  --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Update optie B, C en D volgen eind februari. Deze scanners worden nu rechtreeks aan u verzonden met de laatste nieuwe software versie.